ACTUALITATE

Începe anul universitar 2023-2024 pentru cei 450.000 de studenţi

Last Updated on octombrie 5, 2023 by Erceanu Ileana

De astăzi începe noul an universitar, iar în unităţile de învăţământ o să fie forfotă mare.

S-a deschis un nou an universitar la Centrul Universitar din Drobeta Turnu Severin.
La eveniment au participat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, rectorul Universității din Craiova, domnul prof. univ. dr. Cezar Ionuț Spînu, președintele Senatului Universității din Craiova, domnul prof. univ. dr. Leonardo-Geo Mănescu, conf. univ. dr. Dorel Berceanu, prorectorul Centrului Universitar Drobeta Turnu Severin, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, precum și cadrele universitare și studenții din Mehedinți.
La Centrul Universitar din Drobeta Turnu Severin, anul acesta sunt înscriși 800 studenți, la cele 10 specializări pentru licență și 6 pentru master.

„Am spus-o în cadrul festivității și reiterez aici, că am tot respectul și aprecierea pentru conducerea Universității din Craiova pentru faptul că susține activitatea universitară în județul Mehedinți și este, în permanență, preocupată pentru diversificarea specializărilor pentru studenții mehedințeni!
Consiliul Județean Mehedinți sprijină Centrul Universitar și pe lângă construirea unui teren de sport necesar activității, pregătim un proiect comun pentru reabilitarea clădirii.
Cadrelor universitare care își desfășoară activitatea la Centrul Universitar din Drobeta Turnu Severin le urez un an cu succese și împliniri profesionale și le mulțumesc pentru că formează o nouă generație de specialiști de care depinde viitorul județului Mehedinți.
Nu în ultimul rând, tinerilor studenți le urez mult succes în călătoria care le deschide noi orizonturi și îi pregătește pentru viitorul lor profesional.”,
a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button