PUBLICITATE

INFORMARE

Last Updated on septembrie 27, 2022 by Romeo Crismaru

Această informare este efectuată de: ARCHICRAFT S.R.L., în numele beneficiarului Ministerul Afacerilor Interne – Inspectoratul General al Poliției de Frontieră – Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara, ce intenționează să solicite de la A.B.A. Jiu – S.G.A. Mehedinți: Aviz de Gospodărire a Apelor pentru realizarea lucrărilor „MODERNIZARE CENTRU DE CONFERINȚE AL POLIȚIEI DE FRONTIERĂ ROMÂNE – VÂRCIOROVA”, amplasate în MUN. DROBETA-TURNU SEVERIN, SATUL DE VACANȚĂ BAHNA, JUD. MEHEDINȚI, NR. CAD. 58496.

Aceasta investiție este parțial existentă și se propune spre modernizare. Ca și rezultat, apele uzate menajere vor fi epurate și împreună cu apele pluviale trecute printr-un separator de hidrocarburi vor fi evacuate printr-o conductă care să urmărească traseul drumului de acces până în vecinătatea drumului E70, unde va subtraversa Aleea Pescarilor iar apoi se va realiza deversarea apelor în râul Bahna. Conducta propusă va fi amplasată în ampriza drumului de acces existent și va urmări panta naturală a terenului.

Aceasta solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare. Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului Sofronie Sergiu, tel: 0372796100.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button