PUBLICITATE

INFORMARE privind depunerea solicitării de emitere a avizului de gospodărire a apelor

Last Updated on noiembrie 30, 2022 by Romeo Crismaru

S.C. DEL CORSO FAMILY S.R.L., cu sediul in Timisoara, str.Gh. Lazar nr.5, jud. Timis, anunta publicul interesat asupra intentiei de a depune la Administratia Bazinala de Apa Banat documentatia de obtinere a Avizului de Gospodarire a Apelor pentru proiect: „Construire complex hotelier in regim S/D+P+2E+E partial, amenajari exterioare, acces terase, piscina, ponton, put forat, ministatie de epurare, imprejmuire teren, parcare si acces din drum public DN57”amplasat in loc. Eselnita, str. Dunarii, nr. 980D, Zona Mala-Tiscoviste, jud. Mehedinti, conform CU nr. 49/23.05.2022.

Aceasta investitie este noua, in faza de proiectare. Din incinta vor rezulta permanent ape uzate menajere, care se vor evacua intr-o ministatie de epurare.

Aceasta solicitare de aviz este conforma cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare. Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata. Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului la adresa sau proiectantului la tel. 0744537705 dupa data de 28.11.2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button