SPORT

IONAȘCU, CONVOCAT LA NAȚIONALA U19

Jucătorul echipei CFR’43 Turnu Severin, Antonio Ionașcu, a fost convocat, în premieră, la echipa națională de futsal U19 a României.

Sub comanda lui Robert Lupu, tricolorii se vor reuni la Mogoșoaia, după care vor trece Prutul pentru două partide de verificare cu reprezentativa similară a Republicii Moldova.

CFR Turnu Severin îl are convocat la lot și pe Alexandru Tărăbâc. Acesta deja a debutat sub tricolor în luna martie, când România a obținut calificarea la Campionatul European U19, după o luptă strânsă cu Slovacia și Georgia. Ionașcu și Tărăbâc vor trebui să confirme și la următoarele acțiuni ale echipei naționale de fotbal în sală, pentru a prinde Europeanul care va avea loc în luna septembrie, în Spania. Alături de cei 2 jucători de la echipa severineană, la lotul național se mai regăsesc 4 jucători de la CFR Timișoara, 3 de la Odorheiu Secuiesc, câte doi de la CSM Târgu Mureș și Ceahlăul Piatra Nemț și câte unul de la Târgu Secuiesc și United Galați.  CFR Turnu Severin a încheiat sezonul 2021-2022 din Liga Elitelor pe locul 4 și a ajuns până în semifinalele Cupei României U19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button