ACTUALITATE

Jaf armat într-o locuință din Severin

Last Updated on octombrie 11, 2022 by Romeo Crismaru

Un tânăr a pătruns într-o locuință, cu cagulă pe față și înarmat cu un pistol cu bile, pentru a comite un jaf. Mai mult, pistolarul a tras mai multe focuri de armă către persoanele din locuință.

La data de 11 octombrie a.c., ora 10.15, Poliția municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată telefonic prin S.N.U.A.U 112 de o tânără de 18 ani, din județul Mehedinți despre faptul că o persoană care deține un pistol cu bile a intrat fără drept în locuința unui bărbat din Drobeta-Turnu Severin.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică care au surprins în apartamentul persoanei vătămate un tânăr, de 18 ani,  din municipiul Drobeta-Turnu Severin, care purta cagulă, acesta fiind imobilizat și încătușat.

Din cercetarea la fața locului a reieșit faptul că tânărul, purtând cagulă și având asupra sa un pistol tip airsoft, cu bile de cauciuc, de calibru 50 mm, profitând de faptul că ușa locuinței era dezasigurată, a pătruns în interior și ar fi solicitat să îi dea banii, trăgând mai multe focuri de armă către persoanele din locuință.

Tinerei i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului, iar bărbatul a refuzat acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la tâlhărie calificată,  nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uzul de armă fără drept.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button