ACTUALITATE

Jandarmii mehedințeni s-au clasat pe locul  2 și 3

Last Updated on martie 30, 2023 by Erceanu Ileana

Rezultate meritorii pentru jandarmii din cadrul Grupei de Acțiuni Speciale și Antiterorism. Aceștia s-au clasat pe locurile II și III în urma participării la concursul ,,Cupa Tudor Vladimirescu”, ediția a III-a.

Competiția a fost organizată cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române de către Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu”Gorj și a presupus parcurgerea mai multor probe de concurs printre care: ședință de tragere în poligon, traseu accidentat cu transportarea unei persoane rănite, traseu de alpinism, traversare panouri și a rampelor cu obstacole, împingerea unui autoturism, trecerea prin labirint și tunel și escaladarea unui turn.

La concurs au participat echipe formate din luptători din cadrul Jandarmeriei Gorj, Grupării de Jandarmi Mobile ,,Frații Buzești” Craiova, Inspectoratelor de Jandarmi Județene din Dolj, Olt, Mehedinți și Vâlcea precum și din cadrul Penitenciarului Târgu-Jiu.

În urma participării la această competiție,  jandarmii mehedințeni  s-au clasat pe locul II la 2 dintre probele parcurse, respectiv locul III în urma parcurgerii tuturor probelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button