ACTUALITATE

Județul Mehedinți sub Cod Portocaliu

Last Updated on august 3, 2023 by Romeo Crismaru

Mâine, 4 august, județul Mehedinți se va afla sub avertizare meteorologică Cod Portocaliu, ce vizează caniculă și disconfort termic accentuat, conform informării transmise de către Administrația Națională de Meteorologie.

Sunt preconizate temperaturi maxime de 38…41 de grade și disconfort termic accentuat, iar indicele temperatură-umezeală  va depăși pragul critic de 80 de unități. Și astăzi, 3 august, județul nostru se află sub atenționare meteorologică Cod Galben de caniculă și disconfort termic ridicat.

După această avertizare meteorologică, vremea se va schimba radical.

A fost emisă o avertizare cod portocaliu în județele Argeș, Vâlcea, Gorj, Mehedinți, Dolj, Olt și în zona de munte a județelor Caraș-Severin, Hunedoara, Dâmbovița și Prahova.

Potrivit ANM, de sâmbătă, ora 11.00, până duminică la ora 06.00, local vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin descărcări electrice, averse torențiale, grindină, intensificări ale vântului și posibil vijelii în Oltenia, sudul Banatului, vestul și nord-vestul Munteniei, Dobrogea și în vestul și sud-vestul Transilvaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button