ACTUALITATE

Loredana Groza, Liviu Vârciu, Antonia, Dorian Popa și Theo Rose, concerte de „Zilele comunei Gogoșu”

Last Updated on iulie 4, 2022 by Toma Mihai

Unii dintre cei mai îndrăgiți artiști din România au venit să facă show în Mehedinți, la Gogoșu, atunci când s-au organizat Zilele comunei Gogoșu”.

Showul de muzică ușoară, populară, dar și de petrecere a fost prezentat de unii dintre cei mai îndrăgiți artiști români: Liviu Vârciu și Roxana Vașniuc.

Vineri a fost seara dedicata muzicii populare, iar printre artiști s-au numărat Emilia Dorobanțu, Mariana Ionescu Căpitănescu, Marcela Fota și Constantin Măgureanu.

Sâmbătă seara, au concertat Antonia și Loredana Groza, iar duminică Liviu Vârciu a prezentat artiștii care vor concerta în ultima seară a evenimentelor dedicate marcării zilelor comunei Gogoșu. Seara s-a încheiat cu concertul susținut de Theo Rose.

La eveniment au participat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, prefectul județului, Alin Isuf, deputatul Alin Chirilă, secretarul de stat, Bogdan Simcea și vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Ionică Negru.

“Vreau să îl felicit pe primarul Jean Rogoveanu și Consiliul Local al comunei Gogoșu pentru evenimentele organizate pentru locuitori. Zilele acestea, la Gogoșu sunt invitați artiști de muzică ușoară și populară, cunoscuți și îndrăgiți de public!

La mulți ani locuitorilor comunei Gogoșu!

Le doresc multă sănătate și să se bucure de sărbătoarea lor!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button