ACTUALITATE

Sărbătoare pentru locuitorii comunei Greci

Last Updated on iulie 4, 2022 by Toma Mihai

Într-un loc emblematic pentru comuna Greci, s-au desfăşurat zielele trecute, manifestările cultural-artistice dedicate celei mai cunoscute sărbători cu miros de tei, din județul Mehedinți.

Voia bună a fost asigurată de Ansamblul Profesionist “Danubius” al Centrului Cultural “Nichita Stănescu”, subordonat Consiliului Judeţean Mehedinți. Orchestra, soliştii şi dansatorii Ansamblului Profesionist “Danubius” au oferit un spectacol extraordinar tuturor celor care au venit în Pădurea Bîltanele, pentru a celebra alături de locuitorii comunei Greci “florile de tei”.

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a participat la eveniment alături de prefectul Alin Isuf și secretarul de stat, Bogdan Simcea.

“Comuna Greci s-a lăsat inundată cu ecou de petrecere şi voie bună, cu răsunet de cântec şi joc popular. La asta au contribuit din plin micii artişti populari cunoscuți și apreciați ai județului, împreună cu Orchestra Ansamblului Profesionist “Danubius” a Centrului Cultural “Nichita Stănescu”.

Felicitări locuitorilor comunei Greci și doamnei primar, Aurelia Mosoarcă, pentru că păstrează vii tradițiile locului!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button