POLITIC

Lovitură dură pentru Virgil Popescu! Se retrage din cursa pentru postul de prim-vicepreședinte al PNL, în favoarea lui Dan Motreanu

Last Updated on mai 27, 2022 by Romeo Crismaru

Un pas în spate destul de sugestiv, pentru cunoscători, făcut de ministrul Energiei, Virgil Popescu! El a anunțat la Consiliul Național al PNL că se retrage din cursă pentru a-l lăsa pe Dan Motreanu să intre în Biroul Executiv al partidului.

„Cred că e cel mai înțelept ca Dan Motreanu să intre în Biroul Executiv, să facă parte din conducerea partidului”, a spus Virgil Popescu, citat de g4media.ro.

Intens contestat în interiorul partidului, pentru imaginea publică șifonată, pentru Virgil Popescu acest gest aparent de concesie, ar putea fi începutul unui declin. Tot mai mulți liberali sunt supărați că partidul pierde capital de imagine pe fondul problemelor din energie și cer ca ministrul să facă un pas înapoi. Pe de altă parte, intrarea lui Dan Motreanu în Biroul Executiv este interpretat ca un gest de normalitate și prestanță pentru PNL, un partid în care funcțiile se ocupă de către liberali autentici.

Doi liberali s-au retras din cursa pentru postul de vicepreședinte în domeniul apărării şi siguranţei naţionale: Ben Oni Ardelean şi Sorin Moldovan. În cursă au rămas primarul Constanței, Vergil Chițac, și Virgil Guran, potrivit unui anunț al lui Gheorghe Flutur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button