SPORT

Mesajul Simonei Halep după eșecul de la Roland Garros și când o vom revedea pe teren

Simona Halep a făcut câteva anunțuri importante la câteva ore după înfrângerea de la Roland Garros suferită în fața tenismenei Qinwen Zheng.

Simona Halep, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 19, a fost învinsă, joi, cu scorul de 2-6, 6-2, 6-1, de jucătoarea chineză Qinwen Zheng, locul 74 WTA, în turul al doilea al turneului de la Roland Garros.

Simona Halep a adresat un mesaj fanilor ei.

„Bună tuturor, scriu aceste cuvinte pentru că simt că împărtășesc cu cei cărora le pasă. Ca întotdeauna, simt un sprijin atât de mare din partea fanilor mei și aș dori să vă mulțumesc tuturor! Sunteți mari! Mă susțineți necondiționat, iar asta înseamnă foarte mult!

În general, nu sunt o persoană dramatică și sper să nu par așa scriind aceste cuvinte acum.

Rezultatele sunt dure, desigur, pentru că așteptările sunt mari. Sunt câștigătoare de Grand Slam, sunt fost numărul 1 și mă aștept să câștig. Dar nimic nu ar trebui să fie luat de-a gata. Pentru a ajunge din nou pe cel mai înalt munte am nevoie de timp și de multă muncă. Nu este în personalitatea mea să renunț, așa că mâine este o nouă zi și voi fi gata să o iau de la capăt!

Apropo, acum știu cum este să ai un atac de panică; nu este ușor de manevrat, dar eu sam trecut peste acest moment și zâmbesc deja! 😊

Cu dragoste❤️

Simona”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button