ACTUALITATE

 Ipoteză șocantă: „Mădălina Manole a fost ucisă”

Last Updated on iulie 15, 2022 by Romeo Crismaru

Mădălina Manole ar fi împlinit 55 de ani. Regretata artistă s-a stins în urmă cu 12  ani.

Un expert FBI susţine că „fata cu părul de foc” nu s-ar fi sinucis, ci ar fi fost ucisă „Concluzia mea a fost confirmată de absolut toţi experţii internaţionali”, a spus Mihaela Brooks, expert profiler pentru FBI. În urmă cu 12 ani, vestea că Mădălina Manole s-a stins din viaţă, a şocat o Românie întreagă. Artista s-ar fi sinucis chiar de ziua ei.

„Fata cu părul de foc”, așa cum i se spune Mădăline Manole, s-a născut pe 14 iulie 1967, în orașul prahovean, Vălenii de Munte. La vârsta de 15 ani, a devenit membră a Cenaclului Tineretul Prahovean, iar între anii 1982-1985 a urmat cursurile Şcolii Populare de Artă.

Mădălina Manole a fost găsită fără suflare de soţul ei, în propria locuinţă, pe 14 iulie 2010.

Mihaela Brooks, expert profiler pentru FBI, a vorbit, în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”, de la Antena 3, despre expertizele extrem de elaborate care au dus la concluzia cutremurătoare, că Mădălina Manole nu s-ar fi sinucis.

„Nu numai că sunt foarte sigură, dar concluzia mea a fost confirmată de absolut toţi experţii internaţionali, în toate domeniile din medicină Legală, toxicologie, şi aşa mai departe. Mai recent, spre marea mea bucurie, experţii români pe care îi aduc în toxicologie şi medicină legală, chiar interpretarea urmelor la faţa locului, au început să îmi dea dreptate şi spun că, nu numai că sunt mari semne de întrebare, dar unii dintre ei deja au confirmat că a fost omor”, susține Mihaela Brooks, expert profiler pentru FBI.

Sunt 23 de probe care arată că Mădălina Manole nu s-a sinucis. Mădălina a fost omorată.

„Acum câţiva ani, am menţionat, pe scurt, 23. Din punct de vedere medico-legal, pe esofagul ei existau zgârieturi. Nu erau chimice, de la otravă. Deci, nu ai cum să comiţi un asfel de act şi să te zgârii pe esofag, doar dacă cineva ţi-a băgat ceva pe gât. Şi nu sunt cei de la salvare care au încercat să o resusciteze. Intubarea pe care cei de la salvare au făcut-o, şi scrie chiar şi în fişa medicală, este o intubare care merge până la epiglotă, deci nu avea cum să ajungă până la esofag. Din punct de vedere toxicologic, cantitatea de substanță pe care cică ea ingerat-o, este atât de mare. încât putea  să ucidă un elefant. Dar această substanță, ca și orice substanță pe care tu o iei pentru a comite un astfel de caz, indiferent că tu ai dorința de a comite actul, organismul tău spune nu. Deci sunt niște reacții ale organismului care nu au fost prezente la ea, în primul rând. Din punct de vedere criminalistic, sunt niște amprente care au fost plantate. De fapt, este o singură amprentă la fața locului care aparține Mădălinei. La degetul mare, la cum a ținut să spun recipientul, dar nu există nicio urmă de amprentă, deci ea nu avea cum să ţină un recipient cu un singur deget. Nu mai spun de urma de pe pahar. Din punct de vedere psihologic, există așa-zisul SMS la ora 02:32. Medicul legist la fața locului și inclusiv medicul de pe salvare care a fost la până în ora 7 dimineața acolo, au menționat că era în rigiditate totală, inclusiv membrele inferioare. Deci de la 7 la 2, 5 ore, da? 02:32 dimineața, 4 ore jumătate. Rigiditatea aceasta generală intervine între 6-8 ore, deci ea nu avea cum în 4 ore jumătate,  să aibă o ligitate general”, mai susține Mihaela Brooks.

Din punct de vedere psihologic, în primul rând că nu s-a făcut, pe lângă autopsia psihologică… Dacă vă aduceți aminte așa-zisul SMS, bilet de adio, nimeni nu este de vină. Motivul este că nu mai mă suport fizic. Experţii din India spun că ancheta în cazul morţii Mădăline Manole este unică în lume.

sursa: stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button