ACTUALITATE

ESTE ALERTĂ ÎN ROMÂNIA! IONUȚ, UN BĂIEȚEL DE 10 ANI, A DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ.

Last Updated on iulie 15, 2022 by Toma Mihai

Un băiat în vârstă de 10 ani a fost dat dispărut de tatăl său după ce nu a mai revenit acasă de la joacă, iar autorităţile au început căutările. Bicicleta băiatului, dar şi hainele sale, au fost găsite pe malul Dunării, într-o zonă împădurită. El este căutat de scafandri şi pompieri deoarece există suspiciuni că s-ar fi înecat.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, vineri dimineaţa, că poliţiştii oraşului Dăbuleni au fost sesizaţi în cursul nopţii de joi spre vineri, de un bărbat de 35 de ani din comuna Călăraşi cu privire la faptul că fiul său Adrian Ionuţ Velcea, în vârstă de 10 ani, a plecat cu bicicleta, joi după amiază, pentru a se juca cu alţi copii şi nu a mai revenit la domiciliu.

Poliţiştii au găsit, vineri dimineaţa, pe malul Dunării, în Călăraşi, într-o zonă împădurită, o bicicletă şi articole vestimentare, care au fost recunoscute de familia băiatului.

Poliţiştii, jandarmii din cadrul Inspectoratului Judeţean şi voluntarii din comuna Călăraşi au început căutările pe mal, în zona pădurii.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj a anunţat că pentru căutările băiatului intervin un echipaj de prim ajutor şi o ambarcaţiune de la Garda Bechet şi echipa de scafandri de la ISU Mehedinţi şi ISU Dolj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button