ACTUALITATE

Mai multe persoane arestate, vindeau droguri cu 10 lei doza

Last Updated on mai 24, 2024 by Erceanu Ileana

Patru doljeni au fost arestați de oamenii legii pentru trafic de droguri.

Timp de patru ani, unul dintre aceștia, a deținut și vândut droguri consumatori din județele Dolj, Olt, Gorj și Mehedinți. Ceilalți trei bărbați, vindeau consumatorilor din Dolj, cristal cu 10 lei doza. Oamenii legii au făcut mai multe percheziții la locuințele lor.

„Actele de urmărire penală efectuate în prima cauză au relevat că, în perioada 2020 – mai 2024, o persoană ar fi efectuat, fără drept, în mod repetat și în baza aceleiași rezoluții infracționale, operaţiuni de procurare, deţinere, oferire și vânzare de substanțe psihoactive în mai multe județe din țară. Din probele administrate în cel de-al doilea dosar a rezultat că, în perioada 2023 – mai 2024, trei persoane ar fi procurat, deținut și comercializat diferite cantități de substanțe psihoactive către consumatori din județul Dolj, cu prețul de 10 lei pentru o doză. În sarcina unuia dintre cercetați s-a reținut și faptul că, în același interval de timp, ar fi deținut și comercializat către diverși consumatori cantități de drog de mare risc. În urma perchezițiilor domiciliare, au fost descoperite și ridicate diferite cantități de substanțe psihoactive, o parte dintre ele ambalate și porționate în scopul vânzării, obiecte purtând urme de substanță, grindere, precum și alte mijloace de probă”, au declarat procurorii doljeni.

Cei patru bărbați au fost reținuți inițial pentru 24 de ore, ulterior, instanța a decis ca aceștia să fie arestați pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button