EVENIMENT

Marea „realizare” a PNL: NEHAMMER a venit la București ca să ne umilească la noi acasă!

Last Updated on martie 8, 2024 by Romeo Crismaru

sursa foto: https://www.infofinanciar.ro (ARHIVA COMPANIEI)

S-a încheiat marele congres al PPE de la București, anunțat și promovat cu surle și trâmbițe de PNL, congres care, de fapt și de drept, pentru românii simpli, nu a însemnat absolut nimic. Mai mult, un cancelar austriac nevolnic a fost primit cu omenie pentru ca mai apoi să ne spună că suntem la fel de idioți și vom intra în Schengen doar atunci când vrea el.

Mare nebunie mare! Congresul PPE de la București a fost promovat la greu, ni s-a spus că acum va fi momentul cel mare pentru România și tot acum se va vota intrarea României în Schengen. Ba, mai mult, „DOMNUL NIMENI”, numit Siegfried Mureșan, ne prostea mai deunăzi pe „breaking-news” că delegația Austriei din PPE a votat pentru intrarea României în Schengen. De fapt, ei nu au votat, ci s-au abținut, iar abținerea e tot un fel de vot împotrivă.

„Surpriză la Congresul Partidului Popular European de la Bucureşti. Delegaţia austriacă nu a mai votat împotriva manifestului electoral al Partidului Popular European care cere aderarea cât mai curând posibil a României la spaţiul Schengen. Manifestul a fost adoptat în unanimitate. Acest vot arată ca blocajul a fost depăşit şi că, chiar dacă au existat dificultăţi, le vom depăşi şi vom obţine aderarea deplină a României la spaţiul Schengen”, a scris Siegfried Mureşan pe Facebook, mințind cu nerușinare o țară întreagă.

Un alt măscărici demagog, numit RAREȘ BOGDAN, ne-a prostit zile întregi cu povești despre importanța majoră a congresului de la București. „E cea mai importantă întrunire de politică internațională. România e epicentrul Europei. Acest lucru arată importanța României și a PNL în politica internațională” – spunea Rareș Bogdan, înainte de Congresul PPE. De fapt, o declarație de o scârboșenie mai mare ca asta nu am auzit încă! Nu este nici pe departe cea mai importantă întrunire politică internațională, iar România nu este „epicentrul Europei”, ci „cenușăreasa Europei”. Și, DA, Rareș are un unu la sută dreptate în acea declarație, în sensul că doar pentru PNL a fost important congresul. Acel PNL care a trebuit să se agațe la remorca PSD, pentru a ieși din nămolul sondajelor.

Un alt eveniment WAW a fost, vezi Doamne, venirea lui Karl Nehammer, întâlnirea lui cu Iohannis și speranța că i se va face milă de noi și va spune „gata mă fraierilor, intrați dracului în Schengen”. Nimeni, dar absolut nimeni, nu a spus franc poporului român, nici măcar măscăriciul Rareș Bogdan, că de fapt Congresul a fost pus la București pentru că așa e moda la PPE să meargă peste tot în Europa, iar acum a venit rândul Capitalei București și, de fapt, Nehammer a venit, nu ca să ne facă nouă concesii, ci doar pentru că aici era un congres la care și el trebuia să fie prezent. Nici măcar nu a amintit în discursul lui, așa cum nici președintele turist nu a amintit, nimic de Schengen. Abia ceva mai târziu a spus că poziția Austriei rămâne neschimbată și că Schengen nu poate fi extins pentru că nu funcționează.

Cancelarul austriac Karl Nehammer, aflat la București, la Congresul Partidului Popular European, a transmis, după întâlnirea cu Klaus Iohannis, un nou mesaj tranșant pentru România: „Poziția Austriei rămâne clară și neschimbată: sistemul Schengen nu funcționează în prezent, prin urmare nu poate fi extins”. Cu alte cuvinte, HAI SICTIR ROMÂNIA, LA TINE ACASĂ!

CARE AR FI CONCLUZIA? UNA SIMPLĂ: LIBERALII L-AU ADUS LA BUCUREȘTI PE NEHAMMER DOAR PENTRU CA ACESTA SĂ NE UMILEASCĂ ȘI LA NOI ACASĂ. BRAVO PNL! BRAVO RAREȘ BOGDAN, dar mai lasă dracului demagogia, că nu mai ești în studio la Realitatea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button