POLITIC

Marius Screciu a fost reales în funcția de președinte al PSD Drobeta Turnu Severin

Last Updated on noiembrie 5, 2022 by Romeo Crismaru

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, a fost reales astăzi în funcția de președinte al PSD Drobeta Turnu Severin și a fost propus pentru alegerea în funcția de prim-vicepreședinte al PSD Mehedinți, la alegerile județene programate pentru a doua jumătate a lunii noiembrie.

„Organizația Municipală PSD Drobeta Turnu Severin este cea mai mare organizație municipală din cadrul PSD Mehedinți, dar și cea mai importantă, prin prisma rezultatelor obținute, iar faptul că Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, a fost ales astăzi, pentru un nou mandat de președinte, este consecința muncii depuse pentru clădirea și menținerea unei echipe puternice”, a precizat liderul PSD Mehedinți, Aladin Georgescu.

La conferința municipală a PSD au mai participat senatorul Liviu Mazilu, deputații Alin Chirilă și Cornel Folescu, prefectul Alin Isuf și o delegație importantă a Organizației Municipale.

„Munca politică se transpune în rezultate bune și în administrație, iar faptul că municipiul Drobeta Turnu Severin este un oraș care a beneficiat de investiții importante, se datorează echipei PSD la care sigur, contribuie și Consiliul Județean Mehedinți, întrucât am susținut obiective majore pentru municipiul reședință de județ și o voi face în continuare. Mai sunt multe de făcut și am încredere că echipa aleasă astăzi va performa în continuare, la alegerile din 2024!”, a mai spus președintele PSD Mehedinți.

Vezi aici cele mai importante momente și declarații de la Conferința Organizației Municipale PSD Drobeta Tunu Severin:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button