EVENIMENT

MEHEDINȚIUL ÎN CULORI

Jurnalistul Mircea Popescu și-a dezvăluit, în ultimii ani, și latura artistică de excepție. La finele săptămânii trecute, artistul plastic și-a vernisat ce-a de-a doua expoziție, la Palatul Culturii „Teodor Costescu”. Expoziția se numește „Mehedințiul în culori” și poate fi vizitată până pe 29 septembrie.

Un jurnalist dintre cei vechi, cu ani de experiență în spate, un comentator politic fin și uneori acid, dar și un om sensibil, care pictează cu un talent deosebit. Acesta este colegul nostru, Mircea Popescu, devenit în ultimii ani un artist plastic din ce în ce mai prolific. Și pentru că frumusețea trebuie întotdeauna admirată, Mircea Popescu a vernisat cea de-a doua sa expoziție personală, în Sala „Gheorghe Anghel” a Palatului Culturii „Teodor Costescu”. Tablouri superbe, culori vii, peisaje fermecătoare, toate acestea au fost surprinse în Expoziția sugestiv intitulată „Mehedințiul în culori”. Tablourile Lui Mircea Popescu își propun să evoce frumusețea acestui minunat colț de țară.Expoziția a fost animată și de o ambianță muzicală oferită de profesorul Dan Fleancu.

„Este cea de-a doua expoziție a mea, am intitulat-o MEHEDINȚIUL ÎN CULORI pentru că prezintă peisaje din județ. Sunt trei tipuri de lucrări: obiective turistice, peisaje citadine din Severin și Orșova și peisaje din Mehedinți. Am încercat să aduc în atenție frumusețile județului Mehedinți, iar așa cum autoritățile locale au datoria de a promova județul, așa și noi putem promova județul prin activitatea noastră”, spune MIRCEA POPESCU.

La debutul expoziției au venit oameni de cultură, jurnaliști, dar și autorități locale, cu toții admirând operele deosebite.

Lucrările pline de culoare și sensibilitate ale artistului plastic Mircea Popescu rămân expuse la Sala „Gheorghe Anghel”, până pe data de 29 septembrie 2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button