ACTUALITATE

Moneda din 1999 care valorează 15.250 de lei pe o platformă de vânzari online

Last Updated on iunie 15, 2022 by Toma Mihai

Unele monede sunt adevărate comori după trecerea anilor. Valoarea lor este cu atât mai mare în timp, mai cu seamă dacă sunt păstrate corespunzător. Cei care colecționează bani vânează anunțurile de pe platformele de vânzări online. Câțiva vânzători sunt chiar dispuși să discute prețul acestora. O altă monedă românească se vinde acum cu peste 15.000 de lei. Este vorba despre bani care au fost folosiți pe piață în anul 1999.

Oamenii care au avut grijă de anumite obiecte care acum sunt vânate de colecționari pot să-și schimbe viața total. Mai exact, dacă ai în casă câteva piese din anii trecuți vei putea pune mâna pe o avere.

Moneda care a fost emisă în urmă cu 23 de ani și a circulat prin buzunarele multor români este la mare căutare.

Posibilitatea de a avea banul acesta este mai rară pentru că vorbim despre o ediție limitată. Moneda a fost emisă cu ocazia unui eveniment important al vremii. Mai exact, este vorba despre moneda BNR de 1.000 de lei, pusă în funcțiune pentru a marca vizita pe care liderul religios Papa Paul II i-a făcut-o Patriarhului Teoctist.

Pe una din fețele ei se regăsește o imagine cu cei doi lideri religioși. Piesa este făcută din aur și are o valoare incredibil de mare din punct de vedere istoric. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button