SOCIAL

Nava MS Diana va oferi primele croaziere internaţionale pe Dunăre dedicate turiştilor români.

Last Updated on mai 3, 2022 by Romeo Crismaru

Turiştii români vor avea acces la croaziere dunărene internaţionale operate cu o navă românească, nava fluvială de croazieră MS Diana. Prima croazieră va avea loc pe 5 mai, pe traseul Orşova – Veliko Gradište – Belgrad, în total fiind programate 20 de croaziere, cu durata cuprinsă între 5 şi 8 zile, în perioada mai – octombrie.

”Începând cu 5 mai, şi turiştii români vor avea acces la croaziere dunărene internaţionale, operate cu o navă românească – nava fluvială de croazieră MS Diana. Prima croazieră va debuta pe 5 mai, pe traseul Orşova – Veliko Gradište – Belgrad. În total sunt programate 20 de croaziere, cu durata cuprinsă între 5 şi 8 zile (respectiv de 4, 6 şi 7 nopţi), în perioada mai – octombrie”, se arată într-un comunicat.

Croazierele operate de nava MS Diana pornesc din portul Orşova şi au ca destinaţii porturile Veliko Gradişte – Belgrad – Novi Sad (Serbia) şi Vukovar (Croaţia), iar tarifele sunt cuprinse între 550 şi 990 de euro de persoană. Tarifele includ toate mesele, excursii cu ghizi locali, vorbitori de limba română, precum şi servicii exclusiviste la bord.

Începând cu 2021, MS Diana a lansat un concept unic, o călătorie de excepţie, o premieră pentru turismul din România, care a venit la pachet cu o ofertă ce prezintă Delta Dunării pe toate cele trei braţe de vărsare în Marea Neagră şi Fluviul Dunărea. Anul trecut, peste 2000 de turişti români şi străini s-au bucurat de vacanţe la bordul MS Diana, de unde au putut admira Delta Dunării, dar şi atracţiile cultural-istorice din Ucraina (Izmail, Cetatea Albă, Valcov şi Odesa).

MS Diana este dotată cu 40 de camere, single, duble şi tip apartament, care pot găzdui până la 80 de pasageri. Fiecare cameră sau apartament are câte o denumire specifică unei localităţi din Delta Dunării. Cabinele sunt dotate cu aer condiţionat, toaletă şi duş, TV satelit şi prize de alimentare (220v). Restaurantul este situat la deck-ul inferior, în timp ce Lounge Bar-ul se află la cel superior, având o zonă de bar, cu fotolii, canapele de relaxare şi ferestre mari care permit admirarea peisajului în timpul croazierei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button