EVENIMENT

NE DORIM UN AN MAI BUN!

Last Updated on decembrie 24, 2022 by Romeo Crismaru

Încheiem un an dificil, cu multe probleme, dezamăgiri și umilințe, un an în care am fost bombardați cu prețuri nesimțite la utilități, carburanți și la traiul de zi cu zi. Încheiem un an de care poate nu mai vrem să ne amintim și la finalul căruia Austria ne-a trimis la periferia Europei. Dar să nu uităm că acest minunat popor român are mereu puterea de a renaște miraculos și de a-și vindeca rănile trecutului.

Să nu uităm că suntem totuși o națiune mândră cu o istorie fabuloasă și doar o mână trădători, incompetenți și lași ne-au chinuit îngrozitor. Dar noi, noi românii simpli, nu suntem la fel ca ei, nu suntem nici insensibili, nici mincinoși și nici rapace, suntem un popor creștin, blând, ospitalier și generos și, cel mai important, știm să ne păstrăm cu sfințenie tradițiile și obiceiurile, știm să nu ne pierdem credința și mai știm să trăim la intensitate maximă sărbătorile! 

Să avem un CRĂCIUN FERICIT și să sperăm că va veni un An Nou mai bun pentru noi toți, iar această țară își va găsi calea pierdută! LA MULȚI ANI, OAMENI BUNI!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button