SOCIAL

Netflix! DIGI RCS RDS vine cu o ofertă de neratat

Last Updated on ianuarie 31, 2024 by Erceanu Ileana

 Cu toate schimbările recente aduse de Netflix pentru a-și revigora popularitatea, DIGI RCS RDS vine în forță cu o ofertă de streaming cu un preț atrăgător de doar 3 lei, dând utilizatorilor acces la mii de filme în trending.

Acestă mișcare vine pe fondul unei scăderi a interesului pentru Netflix, iar oferta DIGI RCS RDS se dovedește a fi o alternativă economică și tentantă pentru pasionații de filme și seriale.

Printre opțiunile oferite de DIGI RCS RDS, MAXPAK se remarcă prin prețul accesibil de 15 lei pe lună. În cazul în care utilizatorii se abonează în timpul campaniilor promoționale, costul poate scădea considerabil. Această extraopțiune aduce la pachet 5 canale de filme la TV, precum și acces la HBO 1, 2 și 3, Cinemax 1 și 2 și platforma HBO Max. Cu o gamă variată de producții, de la True Detective și Friends până la Barbie, Aquaman sau seria Hunger Games, MAXPAK se dovedește a fi o alternativă solidă la Netflix.

Pentru cei care caută o opțiune și mai accesibilă, Film Now vine în ajutor cu un preț incredibil de mic de doar 3 lei pe lună. Această opțiune permite utilizatorilor să urmărească canalul TV și online prin intermediul platformei Digi Online, cu condiția să aibă un abonament la cablu la DIGI RCS RDS. În luna ianuarie, Film Now a oferit difuzarea gratuită a filmelor de mare impact, cum ar fi Matrix Resurrections, House of Gucci sau The Secrets of Dumbledore.

Comparativ cu prețul de pornire al abonamentului Netflix de 5 euro (aproximativ 25 de lei) pe lună, oferta de streaming a DIGI RCS RDS demonstrează că poate furniza conținut de calitate la un preț mai accesibil. Unul dintre punctele critice aduse în discuție este faptul că, spre deosebire de Netflix, HBO MAX oferă mai multă flexibilitate la un preț mai mic.

Chiar dacă Netflix continuă să domine piața de streaming, ofertele mai accesibile precum cele ale DIGI RCS RDS încep să câștige teren, atrăgând atenția celor care caută calitate la prețuri mai prietenoase pentru portofel. Oferind alternative diversificate și avantajoase, DIGI RCS RDS se poziționează ca un concurent serios în industria serviciilor de streaming.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button