POLITIC

Noua Alianță de Dreapta ar putea fi PMP – USR – FORȚA DREPTEI

Președintele USR – Cătălin Drulă și președintele FORȚA DREPTEI – Ludovic Orban au fost prezenți, alături de liderul PMP – Eugen Tomac, la Liga Aleșilor Locali ai PMP, de la Palatul Parlamentului. Cei trei lideri politici au precizat că vor să formeze o alianță de drepta pentru alegerile din 2024.

Prezența celor doi cunoscuți lideri politici Cătălin Drulă și Liduvic Orban, alături de președintele PMP – Eugen Tomac, la Liga Aleșilor Locali ai PMP, precum și discursurile acestora dau perspective conturării unei noi alianțe puternice pe scena politică românească. Alternativa de dreapta la opoziție ar putea fi compusă din USR, Forța Dreptei și PMP.

„România va avea nevoie de reconstrucţie, de reclădirea încrederii, de alternativă. E nevoie în România de o alternativă reformistă, proeuropeană, modernizatoare şi noi, opoziţia, vom fi pregătiţi să scoatem din nou ţara la liman. Vom repara, vom reconstrui momentul în care românii le vor spune, fără îndoială, lor, celor de la PSD şi de la PNL: ‘Plecaţi şi să nu mai vedem!’. Alegerile din 2024 este momentul în care trebuie să scăpăm de Ciolacu, de Ciucă, de Iohannis şi de sistemul mafiot pe care l-au întins peste ţară. Ştiţi că dreapta reformatoare este cea care a scos mereu ţara din crizele declanşate de stânga populistă. Aşa va fi şi acum (…). Trebuie să construim pe termen lung, primul pas este 2024, iar dreapta modernă din România este singura şansă pentru ca oamenii să trăiască bine din nou”, a precizat Cătălin Drulă.

„Doar o dreaptă curajoasă şi unită poate scăpa România din ghearele roşii ale frăţiei baronilor PSD şi PNL! De aceea m-a bucurat prezenţa la eveniment a preşedinţilor Uniunii Salvaţi România (USR) şi Forţa Dreptei, Cătălin Drulă şi Ludovic Orban. Cei care conduc astăzi destinele ţării ne-au trădat”, a precizat președintele PMP, Eugen Tomac.

La rândul său, Ludovic Orban a spus că numai împreună poate fi construită o alternativă „care să pună cu botul pe labe această mizerie de guvernare”, exprimându-şi disponibilitatea pentru cooperare cu forţele de dreapta. „Disponibilitatea mea și a colegilor mei cu forțele de dreapta PMP și USR și cu oamenii de dreapta este totală. Avem deschiderea să construim cu adevărat o forță care să dea României forța de care are nevoie pentru a-și depăși condiția de mediocritate”, a declarat Ludovic Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button