POLITIC

Liga Aleșilor Locali ai PMP a reunit peste 1500 de persoane la Palatul Parlamentului

Last Updated on octombrie 31, 2022 by Romeo Crismaru

Liga Aleșilor Locali a reunit astăzi, la Palatul Parlamentului, peste 1.500 de primari, vicepreşedinţi de consilii judeţene, viceprimari, consilieri judeţeni şi consilieri locali ai PMP. La eveniment au participat, ca invitați, președinții USR și FORȚA DREPTEI, Cătălin Drulă și, respectiv, Ludovic Orban. PMP Mehedinți are  un vicepreședinte în Liga Aleșilor Locali! Mai jos aveți filmul integral și discursurile de la eveniment!

Partidul Mișcarea Populară a reușit să își arate forța politică și mai ales pe cea deținută la nivelul adminitrației publice locale din România. Peste 1500 de aleși locali – primari, viceprimari, vicepreședinți de consilii județene, consilieri județeni și consilieri locali – au participat astăzi, la Palatul Parlamentului, la Liga Aleșilor Locali. Este cel mai amplu eveniment de acest fel din istoria recent a PMP și care demonstrează că partidul a depășit momentele grele și tensionate și privește cu încredere către anul electoral 2024.

Din Mehedinți a participat o delegație de 40 de aleși locali, condusă de vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți și președinte al PMP Mehedinți, Ramona Cupă.

Echipa care a candidat și a câștigat conducerea Ligii Aleșilor Locali a propus o moțiune sugestiv intitulată „Administrația, mai aproape de cetățean!”. Președintele Ligii a fost ales liderul PMP Suceava – Marian Andronache, iar printre cei 11 vicepreședinți ai Ligii se află și consilierul local al comunei mehedințene Tâmna, Dumitru Cioană.

„PMP este o formaţiune politică deschisă la dialog cu toţi cei care împărtăşesc aceleaşi valori cu noi. Avem nevoie de o forţă care să dea o nouă perspectivă României. De o alternativă credibilă de dreapta, pentru că dreapta a adus prosperitate, a creat locuri de muncă şi a salvat economia românească, în timp ce stânga a adus mereu sărăcie. Avem toate atuurile să privim optimişti către anul electoral 2024. Le mulţumesc tuturor aleşilor locali ai PMP pentru fidelitatea lor, pentru eforturile pe care le le fac: pentru cetăţeni în primul rând, pentru comunităţile locale, dar şi pentru partidul nostru”, a declarat președintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac.

„Întâlnirea de astăzi a fost cel mai amplu eveniment din istoria recentă a PMP, care îmi conferă garanția că noi suntem cu adevărat o forță. Suntem a treilea partid, ca număr de aleși locali din România, iar colegii noștri se află în miezul administrațiilor publice locale din toată țara. Dacă la alegerile locale din anul 2020, mulți dintre adversarii noștri politici nu ne dădeau nicio șansă, am reușit să cucerim încrederea oamenilor și să contăm cu adevărat acolo unde este cea mai mare nevoie de noi, în structurile puterii legislative locale”, a declarat vicepereședintele PMP, Ramona Cupă.

„Rețeta succesului nostru, oameni noi în politică”

„Am traversat clipe grele, cu provocări cumplite și încercări de destabilizare a partidului. Unii au încercat să ne vândă identitatea și să ne transforme în istorie. Doar că noi am rămas împreună, uniți și mai hotărâți ca niciodată să nu devenim  istorie, ci să scriem istorie! Iar evenimentul de azi nu este decât un Restart! Suntem prezenţi, nu am dispărut, nu ne-am dizolvat, nu am fuzionat cu nimeni, suntem aici pentru că noi credem în România, credem în PMP, credem în ViitorulEuropean al acestei ţări. Rețeta succesului nostru se bazează pe o logică cât se poate de sinceră și de dreaptă: am reformat partidul din temelii și am adus pe listele de candidați oameni tineri și noi în politică, oameni cu viziune și proiecte de dezvoltare locală ambițioase. Forța noastră stă de fapt în sinceritatea și buna credință cu care ne dorim să formăm o nouă generație de politicieni în România și în legătura noastră directă cu oamenii care ne-au ales”, a mai declarat vicepreședintele PMP – Ramona Cupă.

Echipa moțiunii „Administrația, mai aproape de cetățean!”, care conduce Liga Aleșilor Locali ai PMP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button