ACTUALITATE

O companie de telefonie mobilă își va schimba numele

Last Updated on mai 10, 2024 by Erceanu Ileana

Compania de telefonie mobilă din România care își schimbă numele și proprietarul, de la 1 iunie.

Pe 1 iunie 2024, Orange România S.A. și Orange România Communications S.A. fuzionează, devenind o singură companie, și anume, Orange România S.A.

Pentru schimbarea de titular este necesar ca vechiul şi noul titular să se prezinte împreună la un magazin Orange, pentru semnarea unui contract de cesiune, prin care noul titular preia toate drepturile şi obligațiile vechiului titular.

La sfârșitul lui 2023, Orange a semnat un acord cu Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării pentru încheierea fuziunii între Orange România și Orange România Communications, fiind agreați termenii și motivațiile tehnice. Potrivit acestui acord, ambele părți au convenit asupra unei structuri în care Orange va deține 80% din capitalul social și 80% din drepturile de vot în entitatea rezultată, în timp ce ministerul va deține 20% din capitalul social și 20% din drepturile de vot.

„În 2021, îți spuneam ”Hello” în universul Orange și de atunci ai observat o serie de schimbări în identitatea serviciilor și produselor pe care le folosești. Aceste modificări au venit ca urmare a achiziției, de către Orange, a pachetului majoritar de acțiuni din divizia de servicii fixe Telekom Romania Communications (în prezent Orange Romania Communications). Astfel, două companii, Orange Romania și Orange Romania Communications au început o călătorie împreună, cu scopul de a deveni alegerea preferată pentru servicii convergente, fix-mobil, în România.

„Ca urmare a schimbării sediului social, punctul de primire a notificărilor și a reclamațiilor scrise din partea clienților, prin poștă, se va muta la noua adresă. De asemenea, adresele de e-mail sesizari@orange.com și infoclienti@orange.com nu vor mai fi disponibile, iar solicitările trimise aici nu vor fi tratate, însă îți punem la dispoziție adresa de e-mail reclamatii@orange.ro. În continuare, ne poți contacta prin aplicația My Orange sau direct pe site, în secțiunea Contact. Celelalte prevederi contractuale rămân neschimbate. În ceea ce privește prelucrarea datelor tale personale, începând cu 1 iunie 2024, operatorul datelor va fi Orange România S.A (contact responsabil Orange Romania: dpo@orange.ro). Datele tale personale vor continua să fie prelucrate conform Notei de informare comunicată la momentul încheierii contractului”, a mai transmis compania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button