ADMINISTRATIE

O NOUĂ LICITAȚIE PENTRU REZERVAREA LOCURILOR DE PARCARE ÎN DROBETA-TURNU SEVERIN

Last Updated on septembrie 12, 2023 by Romeo Crismaru

Primăria Municipiului Drobeta-Turnu Severin închiriază noi locuri de parcare. Este vorba despre parcarea de reședință nr. 164, având disponibile 48 locuri. Aceasta cuprinde zona străzii Crișan nr. 62 , bloc Z6A1, bloc Z6B și bloc Z6A2; Bulevardul Splai Mihai Viteazu,  nr. 29, bloc Z7B; Strada Orly nr. 55 bloc Z10;

Cei interesați trebuie să depună dosarele până la data de 25 septembrie 2023. Cererile depuse după data de 25.09.2023 nu vor fi analizate de comisia de atribuire/licitație, numită prin Dispoziția Primarului Municipiului Drobeta Turnu Severin și vor rămâne ca dosare în așteptare.           

Cetățenii pot formula, către Direcția Patrimoniu din cadrul Primăriei Municipiului Drobeta Turnu Severin, str. Mihail Kogălniceanu, nr. 2, bl. VT3, sau online, la adresa administrare.parcari@primariadrobeta.ro,  cerere tip (cu actele solicitate, anexate cererii) pentru participarea la procedura de atribuire/licitație a locurilor de parcare curentă pe domeniul public.

Ședința de atribuire/licitație se va ține în data de 03.10.2023, ora 10.00,  la Sala  Grigore Cerchez  a Palatului Culturii ,,Teodor Costescu’’, b-dul Carol I, nr.  4.

„Cererile se pot găsi pe site-ul Primăriei la secțiunea Tipizate – Direcția Patrimoniu, la sediul Direcției Patrimoniu sau la Serviciul Comunicare din cadrul Primăriei, iar depunerea cererilor se va face în perioada 12.09 – 25.09.2023, cu mențiunea că pe aceasta se va opta pentru un singur loc de parcare. Locurile de parcare care au fost solicitate de către o singură persoană, ce îndeplinește condițiile stipulate prin Regulament, vor fi atribuite direct, însă este solicitată prezența acestor persoane la ședința de atribuire/licitație. Persoanele cărora li se atribuie locul solicitat vor fi anunțate în ședință, având obligația de a ridica permisul de parcare  – de la sediul Direcției Patrimoniu, din Strada M. Kogălniceanu nr. 2, bl. VT3, parter  –  în max. 10 zile lucrătoare, în perioada 10.10-23.10.2023,” declară Aurel George Vlăduț, șeful Serviciului de Comunicare al Primăriei Drobeta-Turnu Severin

Persoanele, care nu ridică permisul de parcare în termenul menționat, pierd locul atribuit/licitat, acesta urmând a fi redistribuit direct  altor solicitanți, în ordinea înregistrării cererilor depuse în așteptare. Prezența solicitanților, care s-au înscris pentru același loc de parcare, este, de asemenea, obligatorie în vederea atribuirii locului respectiv prin licitație publică deschisă la data, ora și locația comunicate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button