EVENIMENT

O PENSIUNE DIN MEHEDINȚI A ARS CA O TORȚĂ 

Last Updated on iulie 11, 2022 by Toma Mihai

Pompierii mehedințeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o pensiune, situată pe raza localității Gruia, în această seară.

Au fost mobilizate, de urgență, două autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Stației Vânju Mare, dar și două autospeciale cu apă și spumă din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu-Severin. 

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta generalizat la întreaga pensiune, pe o suprafață de circa 200 de metri pătrați. 

Din primele informații, persoanele cazate în pensiune, în momentul izbucnirii incendiului, s-au autoevacuat.

“Cu puțin timp în urmă, pompieri mehedințeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o pensiune, situată pe raza localității Gruia.

La locul evenimentului, au fost mobilizate de urgență două autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Stației Vânju Mare, dar și două autospeciale cu apă și spumă din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu-Severin.

La sosirea forțelor de intervenție,  incendiul se manifesta generalizat la întreaga pensiune, construită din lemn, pe o suprafață de circa 200 de metri pătrați.

Din primele informații, persoanele cazate în pensiune în momentul izbucnirii incendiului s-au autoevacuat” transmite ISU Mehedinți. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button