ACTUALITATE

O tânără din Drobeta Turnu Severin s-a accidentat după ce a căzut de pe trotinetă

Last Updated on iulie 11, 2022 by Toma Mihai

O tânără de 15 ani, din Drobeta-Turnu Severin în timp ce se deplasa pe o trotinetă electrică pe strada Bolintineanu, la intersecția cu strada Adrian, s-a dezechilibrat şi a căzut, lovindu-se de partea carosabilă. 

„La data de 10 iulie a.c., ora 02.29, Poliția Municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de un participant la trafic, cu privire la faptul că la intersecţia strazilor Adrian cu strada Bolintineanu s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești.

La faţa locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier, care în urma verificărilor efectuate au stabilit că o tânără de 15 ani, din Drobeta-Turnu Severin în timp ce se deplasa pe o trotinetă electrică pe strada Bolintineanu, la intersecția cu strada Adriana pierdut controlul acesteia, s-a dezechilibrat şi a căzut, lovindu-se de partea carosabilă”, potrivit IPJ Mehedinți.

În urma accidentului  a rezultat vătămarea corporală uşoară a tinerei, care a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button