SPORT

OFICIAL, Stoican a preluat CS Mioveni

Last Updated on august 26, 2022 by Romeo Crismaru

Severineanul Flavius Stoican a fost prezentat astăzi drept noul antrenor principal de la CS Mioveni și va avea ca obiectiv salvarea echipei de la retrogradare. După 6 etape, CS Mioveni are doar un punct și se află pe ultimul loc în Liga 1.

„Îi urăm bun venit și succes lui Flavius Stoican! Obiectivul este salvarea de la retrogadare. Sper ca această mutare să fie benefică echipei. Și încă de la la meciul următor sper să se vadă și în clasament. Asta înseamnă să luăm punct sau puncte la Ploiești!” a declarat președintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu.

În vârstă de 46 ani, Stoican și-a început cariera de antrenor la Minerul Valea Copcii Mehedinți (Liga 3), în 2009, după care a mai pregătit CSM Reșița (Liga 3), Dinamo II București (Liga 3), Chindia Târgoviște (Liga 2), CS Mioveni (Liga 2), Dinamo (Liga 1), FC Voluntari (Liga 1), Zimbru Chișinău (Liga 1, Republica Moldova), Pandurii Târgu Jiu (Liga 1), Poli Iași (Liga 1), Petrolul Ploiesti (Liga 2), Viitorul Pandurii Târgu Jiu (Liga 2), FC U Craiova (Liga 1) si Dinamo Bucuresti (Liga 1). Ca jucător a evoluat la FC Drobeta, Universitatea Craiova, Dinamo București, Shakhtar Donetsk și Metalist Kharkov, perioadă în care a bifat 19 selecții la echipa natională. La fel ca sezonul trecut, la FCU Craiova și Dinamo, Flavius Stoican îl va avea ca antrenor secund pe severineanul Boby Verdeș. Totodată, Stoican a devenit al doilea antrenor principal originar din Mehedinți care activează în actualul sezon din Liga 1, după Mirel Radoi, de la Universitatea Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button