ACTUALITATE

George Simion și nunta sa de AUR din comuna Măciuca

Last Updated on august 25, 2022 by Toma Mihai

“Nunta anului”, la care și-au anunțat prezența 10.000 de oameni, va avea loc sâmbătă, 27 august 2022, într-un sătuc din Vâlcea: Oveselu – Măciuca. Aici, liderul AUR George Simion își va uni destinele cu aleasa inimii sale, Ilinca Munteanu. 

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului și ÎPS Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, îi vor cununa religios pe George și pe Ilinca.

Invitații vor avea nevoie de o brățară, în timp ce paza va fi asigurată de jandarmi.

În vinerea mult așteptată, pe 26 august, se va amenaja locația, pregătirea food court și se vor prepara sarmalele. La ora 16.00 va avea loc cununia civilă, la primăria Măciuca.

Sâmbătă, 27 august, participanții trebuie să sosească la ora 07.00. La ora 10.00 va avea loc un briefing operativ cu șefii echipelor de producție media. Locația este în centrul de presă, situat vis-a-vis de terenul pe care se desfășoară evenimentul.

La ora 12.00 George Simion se va cununa religios cu Ilinca. Locația este în bisericuța de lemn construită lângă Pensiunea Forest Retreat and Spa. 

La ora 14.00 începe spectacolul. Locația este scena principală a evenimentului pe terenul de lângă Pensiunea Forest Retreat and Spa. Nunta liderului AUR va avea și un foc de artificii la ora 23.00. Locația este lângă scena principală.

Mâncarea și băutura sunt oferite participanților în zona special amenajată pe terenul unde se desfășoară evenimentul. Invitații vor putea savura tocană de vânat preparată într-un ceaun de două tone, grătar de berbecuț și porc, mititei. Berea și vinul (alb și roșu) vor fi oferite la pahar în aceeași zonă unde se servește și mâncarea.

Accesul se face doar în zonele special marcate și este posibil doar cu prezentarea brățării oferite de organizatori. Invitații care nu au intrat încă în posesia brățărilor le vor putea lua de la membrii echipei de acces pe baza unui act de identitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button