ACTUALITATE

Patru Români care făceau trafic cu câini, arestați în Italia

Last Updated on iunie 20, 2023 by Erceanu Ileana

Maidanezii au devenit de ani buni, o fabrică de bani dintr-un complex al cruzimii. Țara de unde traficanții aduc cei mai mulți căței este România.

Presa internațională a relatat că peste 60% din câinii care intră în Marea Britanie, provin din România, în timp ce în Germania ajung peste 20% din câinii tranzacționați.

În țara noastră traficanții de căței recurg la alte șmecherii: vând maidanezi și spun că sunt căței de rasă prin complicitatea ONG-urilor dubioase sau a unor indivizi particulari.

Afacerile ilegale cu câini din Germania scot la iveală cifre îngrijorătoare.

Protecția animalelor estimează că pe piața neagră a cățeilor se fac miliarde de euro, aproape la fel de mult ca din traficul de droguri.

În România maidanezii sunt o problemă majoră, aproape nimeni nu are grijă de ei. Aceștia sunt ori eutanasiați ori traficați în Germania.

Pentru a trece granița, patrupedele trebuie să fie vaccinate și microcipate, dar au nevoie și de pașaport.

Românii au găsit soluții, se folosesc de veterinari corupți.

În presă apar tot mai insistent informații despre câinii traficați de interlopi care ajung cărăuși de droguri.

Că vorbim de trafic de ființe umane, trafic de droguri sau animale, mafioții scot miliarde de euro anual, bani ce ajung și în buzunarele celor care le netezesc cărările afacerilor și aici este vorba de cei care ar trebui să pună capăt acestor orori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button