ACTUALITATE

Pentru cei inconstienți, alții platesc cu viața

Sorin era salvamar de 4 ani, salva viețile, celor care se aventurau in larg, fară a ține cont de steagul roșu arborat pe țărm sau de avertizările facute.

Săptămâna a început tragic la malul mării. Pe tot litoralul flutură steagul roşu, iar asta înseamnă că oamenii nu au voie sa intre în apă. Turiştii  totuși ignoră  avertismentele.  Pe plaja din Saturn s-a dat o luptă contra cronometru pentru salvarea unui tânăr de 23 de ani. În zadar a incercat salvarea bărbatului, bărbatul a plătit cu viata aventura fără întoarcere si pentru ignoranț sa. Prietenul său a reuşit să ajungă la mal.

 În Eforie Nord, alţi doi bărbaţi, de 28 şi 48 ani, au pierit în valurile periculoase. Unul dintre ei era chiar Sorin, salvamar de meserie. Sorin încerca să-l salveze pe turistul care s-a aventurat in larg fără a ține cont de avertizarile facute sau de steagul roșu arborat când a picat chiar el victimă în marea furioasă. Scene tragice şi în Jupiter, petrecute sub ochii turiştilor.

Marea îi pune la grea încercare şi pe salvatori. Ambarcaţiunea lor abia reuşeşte să treacă dincolo de valurile periculoase. În ultima clipă salvamari au salvat o tânără tot in Jupiter. Sleită de puteri, turista abia se mai ţine pe picioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button