EVENIMENT

PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE TĂIERE ȘI FURT DE ARBORI

Last Updated on mai 17, 2022 by Toma Mihai

La data de 17 mai 2022, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare, polițiștii Poliției Orașului Vânju Mare cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Ordine Publică, Biroului pentru Protecția Animalelor, Biroului Siguranța Școlară, Serviciului Criminalistic și Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în executare 12 mandate de percheziție domiciliară la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori și furt de arbori.

În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au ridicat peste 40 m.c. de material lemnos, precum și bunuri folosite la săvârșirea faptelor.

„În fapt, s-a reținut că, în perioada septembrie 2021- aprilie 2022, mai multe persoane ar fi tăiat și sustras material lemnos, din fondul forestier national, pe care l-ar fi folosit pentru consumul propriu sau l-ar fi valorificat în mai multe localități, din județul Mehedinți. Au fost puse în executare 12 mandate de aducere, urmând ca persoanele în cauză sa fie conduse la sediul Poliției Orașului Vânju-Mare, în vederea audierii, stabilirii activități infracționale și recuperării prejudiciului.”, conform IPJ Mehedinți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button