SPORT

Portarul naționalei de hochei a României a jucat cu o cască pe care erau desenate steagurile Ungariei și ale Ținutului Secuiesc

Last Updated on mai 17, 2022 by Toma Mihai

După ce jucătorii de etnie maghiară din naționala României de hochei au intrat într-un scandal uriaș acceptând să cânte la Campionatul Mondial din Slovenia imnul secuiesc, un alt detaliu revoltător a ieșit la iveală, de la aceeași competiție.

Astfel, după cum se poate vedea în fotografie, portarul României, Toke Zoltan (27 de ani), a evoluat în unul dintre meciuri cu o cască pe care erau lipite steagurile Ungariei și Ținutului Secuiesc.

”Sunt amărât și foarte mâhnit. Nu pot înțelege cum un jucător care a mers să reprezinte România la Campionatul Mondial poate purta asemenea însemne pe echipamentul României. Federația română le-a dat căști, dar portarii folosesc căștile lor de la echipele de club pentru că le e greu să se acomodeze cu unele noi. Jucătorii nu pot purta pe echipament alte însemne decât cele avizate în manualul competiției”, a declarat Alexandru Hălăucă, președintele FR de Hochei, pentru GSP.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button