SPORT

Perioada de probă dintre Simona Halep și Carlos Martinez va dura până la Roland Garros 2024

Last Updated on aprilie 12, 2024 by Erceanu Ileana

Într-un interviu pentru Digisport, ibericul în vârstă de 49 de ani a povestit cum Darren Cahill i-a trimis un mesaj și l-a întrebat dacă este liber pentru a o antrena pe Simona Halep.

Halep și Martinez au bifat o primă săptămână de muncă împreună, iar antrenorul spaniol a vorbit și despre parteneriatul dintre cei doi. Vorbim despre o perioadă de probă care va dura până la Roland Garros (26 mai – 9 iunie). La acel moment, Simona și Carlos vor lua decizia dacă vor continua sau nu împreună.

Revenirea Simonei Halep pe zgură se va amâna, fiind nevoită să declare forfait din cauza unor probleme medicale: ea acceptase un wild card din partea organizatorilor turneului WTA 125 de la Oeiras, Portugalia. Halep și Martinez au bifat o primă săptămână de muncă împreună, iar antrenorul spaniol a vorbit și despre parteneriatul dintre cei doi.

În vârstă de 49 de ani, Carlos Martinez Comet a obținut rezultate importante alături de Svetlana Kuznetsova. Rusoaica a cucerit două titluri WTA (Sydney și Moscova, ambele în 2016), s-a calificat la Turneul Campioanelor 2016 și a ajuns în alte trei finale importante (Indian Wells, Miami și Madrid). A ajutat-o pe Margarita Gasparyan să obțină al doilea ei titlu WTA, la Tashkent 2018.

Potrivit WTA, ii plac pescuitul, muzica și sportul. Este căsătorit și are două fiice. În 2013, Martinez și-a deschis propria academie de tenis, CMC Competition. În prezent, acolo se antrenează 9 jucători profesioniști. Ca jucător, Martinez a fost cel mai sus pe locul 400 în clasamentul ATP de simplu și pe 180 în ierarhia de dublu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button