ACTUALITATE

Perioada de prohibiție la pescuit nu s-a încheiat! Atenție, Garda de Mediu face controale pe teren!

Last Updated on mai 12, 2023 by Romeo Crismaru

sursa foto: Facebook Garda de Mediu Mehedinți

În anul 2023, prohibiția generală pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial este de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie, inclusiv. Mare atenție! Comisarii Gărzii de Mediu sunt pe teren și vă pot amenda!

Pentru apele care constituie frontieră de stat prohibiția la pescuit se instituie pe o durată de 45 de zile, in perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv. Specific, pentru apele ce constituie frontiera de stat cu Republica Bulgaria, se interzice pescuitul pe o durata de 45 de zile, in perioada 16 aprilie – 30 mai inclusiv.

În data de 11.05.2023, comisarii Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Mehedinți au desfășurat o acțiune împreună cu structuri din cadrul Ministerului de Afaceri Interne, în baza Planului Comun de Acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale din domeniul piscicol, având ca scop modul de respectare a prevederilor Ordinului privind prohibiția. A fost vizată zona fluviului Dunărea în dreptul localităților riverane Orșova, Eșelnița, Dubova și Svinița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button