ACTUALITATE

Petru Movila președinte executiv PMP: „Falimentul Euroins este un furt instituționalizat, organizat de statul român!”

Last Updated on martie 20, 2023 by Erceanu Ileana

De ce spun asta? Pentru că în urma controalelor repetate făcute la Euroins s-a constatat clar că această companie are un management defectuos. Mergea din rău în mai rău, dar nu s-a luat nici o măsura nici în ceea ce privește managementul defectuos și nici în cazul valorii mari a asigurărilor pe care oamenii au plătit-o pentru a-și asigura bunuri la Euroins. Nu s-a întâmplat acest lucru pentru că atât statul român cât și Ministerul de Finanțe au încasat taxe și impozite de la această societate pentru aceste valori ridicate de asigurare!

Apogeul prostiei și bătăii de joc față de români vine și de această dată când ASF a hotărât să aducă prețul asigurărilor la nivelul valorilor din 2022 în condițiile în care un an de zile românii au plătit asigurări la prețuri mărite.

Mai mult decât atât, PSD și PNL fură în mod organizat românii ca și în cazul facturilor la energie și gaz, doar pentru a avea bani să-și angajeze clientela politică, pentru a avea bani să-și mărească salariile lor în guvern, în parlament și în alte instituții publice. Se vede clar că PSD și PNL sunt mână în mână cu cei de la ASF, încât trebuiau schimbați și făcută o celulă de criză pentru rezolvarea acestei situații. Nu este prima data când o companie de asigurări dă faliment sub directa protecție a guvernării PSD și PNL”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button