ACTUALITATE

Polițist, agresat în trafic, în timp ce era cu familia în autoturism

Last Updated on iunie 27, 2022 by Toma Mihai

Un polițist din Mehedinți a fost agresat zilele trecute, în timp ce era cu familia în autoturism. Totul s-a petrecut în centrul orașului Drobeta Turnu Severin, la intersecția străzilor Traian cu strada Smârdan.

Colegul nostru se afla în timpul liber cu soția și copilul în autoturism, când i s-a tăiat calea de două autoturisme din care au coborât doi plătitori de taxe, la zi. Sub pretextul motivului că a circulat prea „încet” au început să lovească cu pumnii și cu o bâtă autoturismul provocând spaimă copilului care era pe bancheta din spate.

Cele două persoane au făcut anterior obiectul aplicării legii și îl cunosc foarte bine pe colegul nostru care își desfășoară activitatea la structura de ordine publică și au profitat de faptul că l-au întâlnit în trafic pentru a-l intimida și pentru da un semnal. Semnalul este că legea în Mehedinți este facultativă iar „bombardierii” sunt deasupra ei. Din păcate, până la acest moment conducerea IPJ Mehedinți este fără reacție, nu mai vorbim că nu s-a pus problema de asigurarea unor măsuri de protecție pentru coleg. Singura variantă în care cei doi agresori ar fi suportat consecințele legii, era cea în care colegul nostru nu era un amărât de agent de poliție, ci era un procuror, judecător sau fiul vreunei personalități politice autohtone”, potrivit Sindicatului Europol.

Sursa Sindicatul Europol

Sursa video Actual de Mehedinți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button