ACTUALITATE

Pompierii mehedințeni pe podium la Campionatul de Atletism și Cros

Last Updated on mai 20, 2022 by Toma Mihai

Doi pompieri mehedințeni au participat, în perioada 16 – 18 mai, la “Campionatul de Atletism și Cros – Etapa Finală a Cupei Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România”, ce s-a desfășurat în Poiana Brașov. Competiția a reunit 83 de sportivi din cadrul inspectoratelor pentru situații de urgență, care s-au întrecut pe parcursul mai multor probe.

ISU Mehedinți a fost reprezentat de doi pompieri, plt. maj. Lepădatu Ionuț din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin și plt. Deliu Marius din cadrul Stației Vânju Mare, care s-au luptat pentru a obține un loc pe podium.

Plt. maj. Ionuț Lepădatu s-a întrecut la categoria sub 35 de ani, reușind să-și demonstreze aptitudinile sportive și determinarea pe parcursul a două probe. Acesta a obținut medalia de argint la proba “Aruncarea greutății”, clasându-se, totodată, pe locul IV la proba „Viteză 100 metri”.

Plt. Deliu Marius a ocupat locul 9 la proba „Viteza 100 metri”, categoria sub 35 ani. Rezultatul este unul bun, având în vedere că la această categorie competiția este acerbă.

Sursa ISU Mehedinți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button