ACTUALITATE

Punctele de prim-ajutor împotriva caniculei, reactivate în Severin

Last Updated on iulie 21, 2022 by Romeo Crismaru

Din cauza temperaturilor ridicate în Drobeta Turnu Severin sunt reactivate punctele de prim-ajutor. Potrivit recomandărilor clare ale Ministerului Sănătății și în contextul atribuțiilor Direcției de Sănătate Publică se iau măsuri și în această perioadă cu temperaturi extrem de ridicate.

Astfel, în Drobeta Turnu Severin, autoritățile locale au reactivat cele 11 puncte de prim-ajutor, deschise în fiecare vară.

„La fel ca fiecare an, în perioadele caniculare, venim în sprijinul populației, organizând puncte de prim-ajutor în diferite zone din oraș. Acestea sunt dotate cu dozatoare de apă, aer condiționat, iar cetățenii pot beneficia de asistență medicală. Cu toate că ne-am pregătit pentru a veni în sprijinul populației, ne dorim să nu se petreacă incidente. De aceea, îi sfătuim pe oameni să își ia toate măsurile de precauție!”, declară primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

Cele 11 puncte de prim-ajutor, care acoperă toate zonele din oraș, sunt: sediul primăriei, sediul Direcției de Taxe și Impozite, Piața Mircea 1, Piața Mircea 2, autogara, Târgul Veterani, Piața Crihala, Piața Crișan, Ștrand Schela – poarta 1, Ștrand Schela – poarta 2 și sediul Direcției de Asistență Socială Drobeta Turnu Severin.

Image

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button