POLITIC

RAMONA CUPĂ: „Iubesc aceste locuri din copilărie și îmi doresc să renaștem comuna BALA”

Last Updated on mai 19, 2024 by Romeo Crismaru

Comandat de PMP Mehedinți, executat de RTS MEDIA TRUST SRL – CMF 21240022

Împreună cu echipa de campanie, candidatul Drepte Unite pentru fincția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți, RAMONA CUPĂ, a ajuns și în comuna BALA, locul superb din nordul județului, cunoscut și pentru stațiunea balneoclimaterică cu efecte miraculoase pentru sănătate.

„Acesta ele locul unde am copilărit, iar de fiecare data când revin aici mă simt fericită. A venit momentul să ne implicăm pentru ca această comună să renască. Împreună cu candidații Alianței DREAPTA UNITĂ pentru Consiliul Local al comunei BALA, am discutat cu localnicii și am luat act de toate problemele și dorințele acestora”, a declarat RAMONA CUPĂ.

DREAPTA UNITĂ ARE la BALA o listă de consilieri formată din tineri cu viziune și dorință de a schimba destinul acestei frumoase comune, iar aici ne referim la GEORGETA MANDREȘ, CONSTANTIN POP și LAURENȚIU ANTONIE.

„Am fost primiți cu multă căldură și ospitalitate de oamenii frumoși acestor meleaguri, așa cum este obișnuit în buna tradiție a locuitorilor din zona de nord a Mehedințiului. După ce am discutat cu oamenii și am petrecut clipe minunate în compania lor, am convingerea că prezența DREPTEI UNITE în Consiliul Local Bala va deveni o certitudine și va însemna dezvoltare, proiecte și modernizare rurală”, mai spune RAMONA CUPĂ.

CMF 21240022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button