ACTUALITATE

RAMONA CUPĂ: Un vot pentru pentru un Mehedinți modern și prosper

Last Updated on iunie 9, 2024 by Romeo Crismaru

Candidatul DREAPTA UNITĂ la funcția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți, RAMONA CUPĂ,  a votat astăzi de dimineață la secția numărul 9, însoțită fiind de familie, dar și de Constantin Gherghe și mai mulți candidați din echipa sa.

Ramona Cupă a votat cu încredere și speranță astăzi, la secția la care este arondată, amenajată în Școala Generală nr. 9 din Drobeta Turnu Severin. A fost însoțită de familie și a votat cu încredere.

„Am votat astăzi pentru un Mehedinți modern și prosper, am votat pentru schimbare și pentru a aduce investitorii în Mehedinți! Am votat pentru un Mehedinți din care tinerii să nu mai plece către alte zări și în care tinerii plecați să se întoarcă cu plăcere pentru a construi împreună o altă perspectivă. Am votat pentru o administrație transparentă și eficientă, pusă în slujba comunității. Și nu în ultimul rând, astăzi am votat pentru o Românie europeană respectată, puternică pentru care europarlamentarii noștri să negocieze cu demnitate și onoare, în interesul românilor”, a declarat RAMONA CUPĂ, la ieșirea din secția de votare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button