ACTUALITATE

Românca păcălește bancomatul

Last Updated on august 8, 2022 by Erceanu Ileana

O femeie de naționalitate română în vârstă de 48 de ani a fost condamnată la cinci luni de închisoare de către Tribunalul Regional din orașul austriac Feldkirch, deoarece anul trecut a profitat de defecțiunea unui bancomat și a scos 32.000 de euro în loc de cei 700 pe care avea de gând să-i scoată.

Reținută în Franța pe baza unui mandat internațional de arestare, femeia a trebuit să răspundă pentru fapta sa în fața instanțeila sfrasitul lunii iunie.
Potrivit procurorului, în septembrie anul trecut, românca a scos dintr-un un bancomat al băncii Dornbirner Sparkasse aproximativ 32.000 de euro, în loc de câteva sute din contul propriu.
O eroare de sistem a dispozitivului a făcut posibil acest lucru. În loc să informeze un angajat al băncii despre eroarea respectivă, femeia a băgat repede banii în buzunar și a dispărut.

Frauda a fost însă înregistrată de camerele de supraveghere din apropierea bancomatului și femeia a fost dată în urmărire internațională. Ea a fost prinsă în Franţa la începutul lunii mai şi transferată în Austria, scrie jurnalemigrant.com.
În timpul procesului, când judecătorul a întrebat-o unde sunt banii, acuzata a mărturisit că i-a folosit pentru a plăti tratamentul mamei sale bolnave, pentru înmormântarea acesteia și pentru întreținerea familiei din România. Românca a fost acuzată de furt calificat și a primit cinci luni de închisoare.

Sursa:ziare.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button