MONDEN

Sebastian Dobrincu, exmatriculat înainte de Bacalaureat.

Last Updated on mai 30, 2022 by Toma Mihai

Sebastian Dobrincu are 23 de ani și e milionar. Tânărul a fost jurat și la „Imperiul Leilor”. Recent, el a făcut dezvăluiri neașteptate despre viața lui, despre cât l-a marcat faptul că a fost exmatriculat.
Înainte de a susține examenul de Bacalaureat, în România, Sebastian Dobrincu a fost examtriculat. A trecut printr-un șoc, nu se aștepta deloc. Tânărul milionar a recunoscut că până acum aceasta a fost cea mai grea perioadă din viața lui.

„Încercam eu să fac pe Zmeul cu exmatricularea, că nu m-a afectat. E de departe cel mai traumatizant moment. Aia a fost o perioadă grea. Când într-o după-amiază am primit mail de la școală că-s exmatriculat. De nicăieri. Eram așa pe un norișor, nu aveam nicio treabă, era totul pus la punct. Și dintr-o dată, o iei de la zero, ia vezi ce faci acum, nu mai dai niciun Bacalaureat, nu mai pleci nicăieri. Așa a fost o perioadă, un moment greu. Dar așa perioade mai grele au mai fost… Cea mai grea perioadă a fost când m-am mutat la New York prima oară și trebuia să mă descurc singur, într-o țară străină la 17 sau 18 ani cât aveam atunci, să fiu pe picioarele mele, și să văd cum mă descurc. A fost un singur moment în care îmi venea să mă dau cu capul de pereți, a fost exmatricularea”, a declarat Sebastian Dobrincu.

Cu toate acestea, Sebastian Dobrincu și-a revenit, s-a mutat în America, acolo unde a cunoscut succesul în afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button