ACTUALITATE

Socru și ginere, uciși în accident, pe viaductul Padina Crucii

Last Updated on decembrie 9, 2022 by Romeo Crismaru

Un bărbat și ginerele său au decedat în urma impactului produs între un camion de mare tonaj și un autoturism înmatriculat în Timiș, în zona viaductului Padina Crucii, în apropiere de Vama Porțile de Fier I. Traficul este paralizat pe ambele sensuri de mers.

„În aceste momente, două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin intervin cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de lucru cu apă și spumă la un accident rutier, produs pe DN 6, în zona Viaductului Pădina. La locul evenimentului au fost mobilizate și două echipaje ale SAJ. În accident sunt implicate două autovehicule: un autotren și un autoturism. Pompierii acționează pentru extragerea a două victime blocate în autoturism. Din nefericire, victimele au fost declarate decedate de către echipajele SAJ”, se arată în comuncatul ISU Mehedinți.

Cu doar câteva zile în urmă, tot pe acest viaduct, cu un nume parcă predestinat (PADINA CRUCII), un TIR bulgar a căzut în prăpastie, iar șoferul a murit pe loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button