ACTUALITATE

Trei adolescenți s-au ales cu dosar penal după ce ar fi bătut doi câini!

Last Updated on iunie 10, 2022 by Toma Mihai

Trei adolescenţi, cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani, din judeţul Dolj sunt cercetaţi de poliţişti după ce au agresat doi câini care intraseră în curtea unuia dintre ei.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a anunţat, vineri, că poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un adolescent de 16 ani, din comuna Radovan, a postat pe o reţea socială o înregistrare video în care se observă un câine rănit.

„Din cercetările efectuate de poliţişti, s-a stabilit că, la data de 8 iunie, un tânăr de 18 ani, din Radovan, împreună cu doi minori de 15 şi 16 ani, din aceeaşi localitate, ar fi aplicat mai multe lovituri unui caine de rasă comună, care a pătruns în curtea locuinţei tânărului.

Totodată, poliţiştii au stabilit faptul că, în cursul aceleiaşi zile, cei trei ar fi procedat similar şi în cazul unui alt exemplar canin, metis din rasa Labrador, care de asemenea, a intrat accidental în curtea locuinţei tânărului de 18 ani”, a transmis IPJ Dolj. Cei doi câini aparţin unui bărbat de 53 de ani din localitate.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rănirea cu intenţie a animalelor, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.

One Comment

  1. Vreau ca regea sa pedepseasca pe cei dau in caini,chinuiesc si omor fara sa-le faca rac sa fie cu inchisoare daca cani nu sunt agresivi. Sunt ionel si sunt mai rau de cat un avocat,politist sau judecatar si vreau ca politia sa ia masuri pentru caini ne vinovati si ne drept ca omul sa dea intr-un caine fara sa nu le faca nimic daca caini nu sunt agresivi si nu musca sa fie ocrotiti de regea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button