ACTUALITATE

Cât costă o vacanță în Grecia. Una dintre destinațiile preferate de români

Last Updated on iunie 10, 2022 by Toma Mihai

Grecia este destinația perfectă pentru sute de mii de turiști din întreaga lume, asta pentru că are peste 1.200 de insule, iar nisipul de pe plaje, dar și apa sunt de un alb strălucitor. Iată care este prețul unei astfel de vacanțe!

Dacă iubiți Grecia și vreți să petreceți o vacanță de neuitat puteți să vă faceți planuri, asta pentru că sejurul este la un preț destul de avantajos, însă prețul variază în funcție de cazare, dar și locul pe care l-ați ales.

Un sejur de o săptămână pentru doi adulți la un hotel de patru stele în Halkidiki costă în jur de 2.257 de lei. Dacă vă dori să mergeți la un hotel de cinci stele, în Thassos, dar și cu mic dejun inclus trebuie să vă așteptați la un preț de 2.600 de lei, tot pentru două persoane.Un sejur pentru un hotel de trei stele din Zakynyhos, fără mic dejun inclus, costă 1831 de lei. Mâncarea în Grecia este destul de avantajoasă pentru toată lumea, iar prețurile sunt destul de accesibile. Prețul unui bilet de zbor nu depășește 100 de euro, însă depinde foarte mult și perioada pe care o alegeți pentru vacanță.

Cele mai frumoase insule din Grecia sunt Rhodos și Mykonos ele au ajuns la preferințele mai multor persoane, iar acest lucru se datorează și faptului că sunt cu adevărat spectaculoase și peisajul este unul de vis.

Rhodos este cea mai mare insulă din Arhipelagul Dodecaneze, dar și cea mai vizitată insulă și se bucura de o populație de 90.000 de locuitori și este destinația perfectă pentru relaxare, dar și pentru o vacanță de neuitat.

Mykonos este una dintre cele mai vizitate locuri din Grecia, iar românii se bucură de fiecare dată de această destinație. Peisajul este unul de vis, iar plajele au nisip alb și foarte fin. Cei care aleg o astfel de vacanță se pot bucura și de sporturi acvatice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button