ACTUALITATE

Băiat român de 12 ani, din Italia și-a găsit fratele mai mare mort lângă calculator

Last Updated on aprilie 2, 2024 by Erceanu Ileana

 Copilul a decedat după o provocare periculoasă pe TikTok.
Tragedie într-o familie de români stabilită de mulți ani în Italia, la Roseto, acolo unde băiatul cel mic, în vârstă de 12 ani, și-a găsit fratele mai mare mort, lângă calculator
, scrie cotidianul Il Messagero.
S-a întâmplat vineri seara, 29 martie, când tatăl și mama erau în camera de zi, la televizor, împreună cu cei trei copii mai mici ai lor, iar cel mare, 16 ani, în dormitorul lui, la calculator. Fiul de 12 ani al românilor a mers în camera fratelui mai mare și l-a găsit fără viață, cu o curea în jurul gâtului. A alertat imediat părinții, aceștia au sunat după ajutor, dar medicii sosiți la casa românilor n-au putut decât să declare decesul, după 40 de minute de încercări de resuscitare. Medicul legist nu a găsit urme de violență pe trupul băiatului.
Procurorul Francesca Zani nu ia în calcul varianta sinuciderii, conform portalului de știri Certa Stampa. Asta deoarece băiatul român a fost găsit așezat, nu ridicat, și sugrumat, nu spânzurat. El a fost victima unei provocări de pe TikTok, numită „blackout challenge”.
Procurorii au sechestrat calculatorul și telefonul mobil al adolescentului și vor decide marți, 2 aprilie, dacă vor efectua o autopsie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button