EVENIMENT

Un conducător auto, depistat în  trafic, cu pește în portbagaj

Last Updated on mai 15, 2023 by Erceanu Ileana

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Politiei de Frontieră Orșova – I.T.P.F. Timișoara au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol, ocazie cu care au descoperit într-un autoturism oprit în trafic, condus de un cetățean român, peste 140 kg pește specia scrumbie.

În data de 15 mai, în urma unei acțiuni a polițiștilor din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Orșova au depistat în trafic pe raza localității Orșova, un autoturism, înmatriculat în România, condus de un bărbat în vârstă de 50 de ani.

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea  unui control al  autoturismului, depistând cantitatea de 142 kg de pește, specia scrumbie. În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de transport pește fără documente legale. Întreaga cantitate de pește, în valoare de aproximativ 4.300 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării și predată la o societate de profil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also
Close
Back to top button