ADMINISTRATIE

UN NOU CONTRACT SEMNAT ÎN CADRUL PNRR

Last Updated on decembrie 5, 2022 by Romeo Crismaru

Vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Ramona Cupă, a semnat astăzi, la Ministerul Dezvoltării, un contract în valoare de 230 000 EURO pentru elaborarea/actualizarea documentației de amenajare a teritoriului județului Mehedinți.

Astăzi a fost semnat, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, contractul pentru realizarea Planului de Amenajare a Teritoriului Județului, în urma cererii depuse de Consiliul Județean Mehedinți. Contractul cu o valoare de 230 000 euro a fost semnat de vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Ramona Cupă, în prezența deputatului Alin Chirilă.

Planul de Amenajare a Teritoriului Județului reprezintă expresia spațială a programului de dezvoltare socioeconomică a județului, este o documentație amplă ce corelează datele demografice și specificul județului cu Planul de Amenajare a Teritoriului național și Planul de Amenajare a Teritoriului Zonal, cu programele guvernamentale sectoriale și alte programe de dezvoltare.

Planul de Amenajare a Teritoriului Județului este important pentru investiții, turism și dezvoltarea unitară a județului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button