ACTUALITATE

Un nou drogat la volan

În această dimineață, în jurul orei 4:00, polițiștii rutieri au depistat, în Strehaia, un nou conducător auto care se suise la volan sub influența drogurilor.

Polițiștii din cadrul Poliției Oraș Strehaia au depistat în trafic un bărbat de 25 ani, din Comuna Fălcoiu, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism, pe Strada Calea Severinului, în orașul Strehaia, după ce a consumat substanțe psihoactive.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DRUGTEST, rezultatul fiind pozitiv la consumul de cocaină, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii mehedințeni au acţionat pentru impunerea respectării legislației rutiere și prevenirea accidentelor de circulație.

Au fost sancţionaţi 8 conducători auto care au depăşit viteza legală pe diferite sectoare de drum și 15 şoferi care nu au purtat centura de siguranţă. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de peste 23.500 lei. Au fost reţinute în vederea suspendării sau anulării 6 permise de conducere și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button